Sziasztok!

Köteles Leander másik zenekara, az Amigod gőzerővel dolgozik legújabb klipjén. A soron következő kisfilm a “Szeress reám” c. dalukhoz készült, és a Mihaszna Film nevéhez köthető. A név ismerős lehet, hiszen a Leander Kills-el már dolgoztak együtt, az “Élet” és a “Nem szól harang” klipek nekik köszönhetőek. A forgatások Tenerife-n voltak, erről ők is posztoltak Instagram-ra olyan képeket, melyeken Leander is szerepel. A színfalak mögül Nagy Viktor (Mihaszna Film) egy videót is feltöltött (LINK).

Leander egy közös fotót osztott meg követőivel, amin a Mihaszna Filmeseken kívül a teljes Amigod szerepel. A videó egyébként a ’80-as évek stílusát idézi fel.

leander_koteles: hamarosan jövünk az új amigod klippel 😉 #amigod #szeress ream #mihasznafilm #mihaszna

        

        


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Az oldal kapcsolatban áll az együttessel. Ettől függetlenül ez csupán csak egy non-profit rajongói oldal,amely azért jött létre, hogy minél több információt megtudjatok a bandáról. Minden kép / hír / videó / modul saját keresés vagy írás, forrásukat mindig kiírom !! A galériában fellelhető képek egyike sem saját, csak bemutató jellegűek,a tulajdonosuk meg van említve! Ha bármilyen észrevételed van az oldallal,a tartalommal vagy akár velem kapcsolatban,kérlek szólj a chatben vagy az e-mail címen.