Sziasztok!

Egy héttel ezelőtt lépett fel a Leander Kills a soproni VOLT Fesztiválon! Végre jelentek meg képek a koncertről is, ezeket Hegyi Júlia Lily Photography készítette. Hihetetlenül remek fotókról van szó, amiket a fiúk is megosztottak (kisképeknél azt linkeltem), de ha rákerestek a fotós közösségi oldalára, ott még többet találtok.

        

Az aznapi Én vagyok itt c. műsorban is szerepeltek, az M2 Petőfi TV tagja, Sütő Dani beállt roadnak. Erről egy rövid összefoglalót készítettek, ami fel is került YouTube-ra.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Az oldal kapcsolatban áll az együttessel. Ettől függetlenül ez csupán csak egy non-profit rajongói oldal,amely azért jött létre, hogy minél több információt megtudjatok a bandáról. Minden kép / hír / videó / modul saját keresés vagy írás, forrásukat mindig kiírom !! A galériában fellelhető képek egyike sem saját, csak bemutató jellegűek,a tulajdonosuk meg van említve! Ha bármilyen észrevételed van az oldallal,a tartalommal vagy akár velem kapcsolatban,kérlek szólj a chatben vagy az e-mail címen.