Sziasztok!

Sajnos az elmúlt időben kissé eltűntem, ennek oka, hogy volt egy apró gond a domain névvel, így napokig nem volt elérhető az oldal. Időközben a Flaunt átköltöztette az előző galériát is, letörölve az újonnan gyűjtött fotókat, a friss bejegyzéseimnél ezért nem láthattok kisképeket. Hamarosan pótolom őket, várhatóan már holnap.

Addig se maradjatok hír nélkül, ma végre megjelent az Amigod retró stílusú “Szeress Reám” klipje. A felvételekért a Mihaszna Film felelős, remek munkát végeztek. Igazán izgalmas és érdekes, a helyszín és a szereplők folyamatosan változnak, eleinte csak Leander és Miki szerepel benne, majd később Márk is, végül pedig Jingis is igazi Terminátorként robban be. Nekem kifejezetten tetszik, ez az eddigi legjobb videójuk, ötletes és látványos. Szerintetek?


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Az oldal kapcsolatban áll az együttessel. Ettől függetlenül ez csupán csak egy non-profit rajongói oldal,amely azért jött létre, hogy minél több információt megtudjatok a bandáról. Minden kép / hír / videó / modul saját keresés vagy írás, forrásukat mindig kiírom !! A galériában fellelhető képek egyike sem saját, csak bemutató jellegűek,a tulajdonosuk meg van említve! Ha bármilyen észrevételed van az oldallal,a tartalommal vagy akár velem kapcsolatban,kérlek szólj a chatben vagy az e-mail címen.