Bár már több, mint egy héttel ezelőtt léptek fel az EFOTT-on, a mai napon a hivatalos Facebook oldalukra töltöttek fel újabb képeket a fesztiválról. Ezeket Hegyi Júlia készítette, és nagyon jó minőségűek. A java része színpad közeli, de akad olyan is, amin jobban lehet látni a tömeget is. 

        

A Zene.Hu szerkesztői is ott voltak Velencén, akik természetesen a Leander Kills koncertjére is elmentek. Azon kívül, hogy röviden összefoglalták az egészet, pár képet ők is csatoltak cikkükhöz.

A nagyszínpadon egy viszonylag fiatal, de gyorsan népszerűvé vált metal zenekarral, a Leander Kills koncertjével nyitották az estét. Ritkán van alkalmam megnézni őket élőben, pedig nagyon szeretem a frontember Köteles Leander hangját, de még inkább a dobos Czifra Miklós zseniális, elképesztően energikus játékát. Olyan lendülettel és arckifejezéssel üti a pergőket, hogy ha csak ennyit látnék az egész koncertből, már azzal is megelégednék.

        


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Az oldal kapcsolatban áll az együttessel. Ettől függetlenül ez csupán csak egy non-profit rajongói oldal,amely azért jött létre, hogy minél több információt megtudjatok a bandáról. Minden kép / hír / videó / modul saját keresés vagy írás, forrásukat mindig kiírom !! A galériában fellelhető képek egyike sem saját, csak bemutató jellegűek,a tulajdonosuk meg van említve! Ha bármilyen észrevételed van az oldallal,a tartalommal vagy akár velem kapcsolatban,kérlek szólj a chatben vagy az e-mail címen.