Korábban említve lett, hogy Jozzy és Béla nemcsak az Attilával közös bandában, a Strength Of Will-ben, hanem a The Hellfreaks-ben is együtt zenélnek. Ezzel a csapattal július 5-én Szerbiában léptek fel, az Exit Fesztivál színpadján. Szinte mindenhol pozitívan nyilatkoznak a magyar együttesről, egy rövidebb cikket is találtam, amit le is fordítottam nektek – bár kicsit rövidítettem. 6 darab képet sikerült összeszednem róluk, ezeken is érződik az az energia, amiről a cikkíró is szót ejtett. A lenti kisképek becsapósak, hiszen ezeken csak az énekesnő jelenik meg, de ha nagyban megnézitek, itt-ott Jozzy és Béla is látható. 

Számunkra a 2018-as Exit Fesztivál második napja a The Hellfreaks-el indult. Az őrült Shakey Sue vezette négytagú magyar csapat gyors és energetikus punk rockot játszik, emlékeztetve kissé a The Distillers-re, a Rancidra vagy a Misfits zenekarokra. Bár először léptek fel Szerbiában, mégis rengetegen várták őket és egy szilárd rajongói bázissal rendelkeznek itt is.

Astoria dalukkal új fordulatot vettek a közvetlen és egyszerű punk rock felé. A zenekar kezdettől fogva őrült mennyiségű energiával rendelkezik. A negyven percben megmutatták, hogy van helyük a szakmában. Sőt, szó esett egy új, készülő albumról is.

        


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Az oldal kapcsolatban áll az együttessel. Ettől függetlenül ez csupán csak egy non-profit rajongói oldal,amely azért jött létre, hogy minél több információt megtudjatok a bandáról. Minden kép / hír / videó / modul saját keresés vagy írás, forrásukat mindig kiírom !! A galériában fellelhető képek egyike sem saját, csak bemutató jellegűek,a tulajdonosuk meg van említve! Ha bármilyen észrevételed van az oldallal,a tartalommal vagy akár velem kapcsolatban,kérlek szólj a chatben vagy az e-mail címen.