Minden évben megrendezésre kerül az Euróvíziós Dalfesztivál, amin az európai országok által kiküldött előadók és dalaik mérik össze tudásukat. A nyertes előadő országában rendezik meg a következő évben. Hazánkban az utóbbi években kezdtek el TV-s válogatást tartani. 30 dal jut be az élő adásokba, itt a zsűri és a nézők szavazati alapján dől el, hogy ki képviselheti Magyarországot. 2013-ban Keresztes Ildikó is indult ( másodszorra, korábban nem sikerült neki) . Köteles Leander írt számára egy dalt, a “Nem akarok többé játszani“-t.

+Dal elődöntő:

//leander-rising.gportal.hu/portal/leander-rising/image/gallery/1362593609_84.png

Keresztes Ildikóval először szerepeltek a 2013-as Dal-ban, aznap este 47 ponttal értékelte a szakmai zsűri. Így a legjobb 3-ban voltak, s továbbmentek az első középdöntőig.


+Dal középdöntő:

//leander-rising.gportal.hu/portal/leander-rising/image/gallery/1362593604_87.png

Ezen az estén a zsűri mindössze 39 pontra értékelte a produkciót. Ildikóékat itt a rajongók szavazati juttatták tovább a döntőbe.


+Dal döntő:

//leander-rising.gportal.hu/portal/leander-rising/image/gallery/1362593601_28.png

Az összesítésben végül az 5. helyen végeztek 8 ponttal, így a legjobb 4-be nem kerültek be. Ez azért szép eredmény!
Az oldal kapcsolatban áll az együttessel. Ettől függetlenül ez csupán csak egy non-profit rajongói oldal,amely azért jött létre, hogy minél több információt megtudjatok a bandáról. Minden kép / hír / videó / modul saját keresés vagy írás, forrásukat mindig kiírom !! A galériában fellelhető képek egyike sem saját, csak bemutató jellegűek,a tulajdonosuk meg van említve! Ha bármilyen észrevételed van az oldallal,a tartalommal vagy akár velem kapcsolatban,kérlek szólj a chatben vagy az e-mail címen.