Ha valaki megemlíti, hogy Class Fm, mindenkinek három név és három arc jut eszébe először: Vadon Jani, Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs. Ők vezetik a ‘Morning Show‘ nevezetű rádiós műsort,mely minden hétköznap reggel 06:00-tól tart 10:00-ig. Hozzáteszem, egyik leghallgatottabb műsor idehaza.

Mikor Feri és Jani csak ketten vezették a műsort (Balázs vagy szabadságon volt, vagy másik műsor felvételén volt,nem tudom ) , reggelente kedveztek a rockzene szerelmeseinek. Janiról tudni kell, hogy ez a zenei stílus áll hozzá közel, így nem csoda, hogy Leander-t hallhattak a szerencsésebbek reggelente (meg persze a műsorvezető nyíltan vállalja mindhárom felvételen,hogy rajongójuk is).  2012-ben kétszer volt téma a csapat,és 2013 elején egyszer.

2012.09.19.

Jani bebizonyította,hogy ő utána nézett Leandernek, Ferinek részletes leírást adott róla. De amikor kérdezték, hogy kik a tagok, Attila nevét nem tudta. Még a “Vharom,tavaszom” is felcsendül.

2012.11.28.

Ismét téma volt a Leander Rising, de most a Sony-s Walkman project kapcsán. Jani ajánlotta is a “Némán állni“-t, még Facebook-on is.

2013.01.16.

Ismét Metál-rovat. Jani megszavaztatta, hogy magyar vagy angol dalt szeretnének-e hallani a hallgatók. Persze magyarra tették le a voksukat. A dal pedig “Az ördög naplója” volt. Érdekesség: Jani számára a 2012-es év albuma a SzívIdomár. A végén egy hallgató sms-ét olvassák fel: “Az M1-en most hallottam egy hatalmas üvöltést egy fehér Audi-ból-írja Gábor“.
Az oldal kapcsolatban áll az együttessel. Ettől függetlenül ez csupán csak egy non-profit rajongói oldal,amely azért jött létre, hogy minél több információt megtudjatok a bandáról. Minden kép / hír / videó / modul saját keresés vagy írás, forrásukat mindig kiírom !! A galériában fellelhető képek egyike sem saját, csak bemutató jellegűek,a tulajdonosuk meg van említve! Ha bármilyen észrevételed van az oldallal,a tartalommal vagy akár velem kapcsolatban,kérlek szólj a chatben vagy az e-mail címen.