Cím Éjjel-Nappal Budapest
Eredeti sorozat Berlin Tag und Nacht
Műfaj reality show
Főszereplők Polyák Rita, Törőcsik Dániel, Varga Miklós, Nádai Anikó, Kamarás Norbert, Kovács Bettina Dóra, Király Péter, Koholák Alexandra, Csákány Mónika, Vörös Attila, Bencsik Emerencia
Főcímdal Tóth Gabi – Éjjel-Nappal Budapest
Csatorna RTL Klub
Premier 2013.02.11
Műsoridő 50-55 perc
Leírás Az Éjjel-nappal Budapest című új sorozat egy trendi apartmanban játszódik, a vibráló főváros szívében. Ez ad otthont 8 fiatalnak, akik lakótársakként élnek együtt. A fiatalok különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják a fővárost ahol élnek, amely nem más, mint Budapest! A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi, Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik, Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége egy olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába. Itt viszont Joe szabályai szerint történnek az ilyen nagy lélegzetvételű dolgok.

Somlai Dávid

Dávid egy igazi hóhányó. Élvezni akarja az életet, anélkül, hogy nagy feneket kerítene az egésznek. Ennek ellenére nem az a helyzet, hogy Dávidnak ne lenne célja. A legszebb lányokat szeretné meghódítani, és Budapest legjobb bárját vezetni. Törtető, céljai eléréséért nem mindig csak nemes eszközöket használ, pozitív energiáival mindig sikerül az ujja köré csavarnia az embereket. Akadékoskodó és tapintatlan is tud lenni, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy elképzelte, mégis nehéz rajta kapni rosszindulatúságán, mert Dávid szándékosan nem bántana meg soha senkit. Megvan a saját elképzelése az életről, a határokat addig feszegeti, ameddig csak lehet. Csordultig telt önbizalmával Dávid ellenállhatatlannak képzeli magát, ha kinéz magának egy nőt, eleinte nem veszi komolyan a kapcsolatot, míg a nő belé nem szeret. Ártatlan fellépésével gondoskodik arról, hogy még a közepesen súlyos tévedéseit is megbocsássák neki. Ha pofára is esik néha, nem kell hozzá hosszú idő, hogy felálljon és tovább pörögjön.

(forrás: rtlklub.hu, kép: Bársony Bence)

Dávid a legjobb pillanatban érkezik meg a hajóra, hogy segítsen Zsófinak. A fiú jól érzi magát Budapesten, így úgy dönt, felhagy külföldi életével,és hazaköltözik. Rengeteg bonyodalom és akadály vár rá, hiszen újra kell kezdenie mindent…
Epizód leírások Kivágott jelenetképek

Dávidnak sikerült beilleszkednie Budapesten. Megvásárolta a lakóhajó egy részét, így Kristóffal és Reginával együtt egy új vállalkozásba kezdtek. A bulikból, a csajokból és a rossz pillanatokból minden kijutott nekik. Végül Karesz és Milán megvette tőle a tulajdoni részét.
Epizód leírások Kivágott jelenetképek

Dávid új munkát kapott a Symbol-ban, ahol mint üzletvezető bizonyíthat. Majdnem elveszítette állását, mert összeveszett a főnökével.
Epizód leírások Kivágott jelenetképek

 
Az oldal kapcsolatban áll az együttessel. Ettől függetlenül ez csupán csak egy non-profit rajongói oldal,amely azért jött létre, hogy minél több információt megtudjatok a bandáról. Minden kép / hír / videó / modul saját keresés vagy írás, forrásukat mindig kiírom !! A galériában fellelhető képek egyike sem saját, csak bemutató jellegűek,a tulajdonosuk meg van említve! Ha bármilyen észrevételed van az oldallal,a tartalommal vagy akár velem kapcsolatban,kérlek szólj a chatben vagy az e-mail címen.