+1.forduló:

A Hard Rock Cafe meghirdette a “Hard Rock Rising“-ot, amin a zsűriben helyet foglalt Köteles Leander is Hámori Eszterrel, Kiss Endivel és Váry Zoltánnal. Ezen az estén fellépett a Fatal error, Wall Street és a Saticfiction. Továbbjutott a Fatal Error.

További információkért katt ide >> NOWMAGAZIN Képek

+2.forduló:

A zsűriben ismét ott ült Leander is és Váry Zoltán is. Az estén fellépett a Perfect Pill ; Cruel Cure és az Ozone mama. A zsűri egyhangúan az Ozon mamát jutatta tovább.

További információkért katt ide >> NOWMAGAZIN Képek

+3.forduló:

Leander helyett Attila ült a zsűrik között, ott volt Keresztes Ildikó és Hámori Eszter is. Fellépett többek között a Leecher, The Cashback és a Cante Diem. Utóbbi ott lehet a döntőben.
 
További információkért katt ide >> NOWMAGAZIN Képek
 
+Döntő: 
 
 
Leander visszatért a zsűribe. Mellette Vörös Attila, Hámori Eszter, Keresztes Ildikó és Váry Zoltán értékelte az est résztvevőit. Ozone mama, Fatal Error helyett a Wall Street és a Cante Diem csapott a húrok közé. Magyarországot végül az Ozone mama képviseli majd.
 
További információkért katt ide >> NOWMAGAZIN KépekAz oldal kapcsolatban áll az együttessel. Ettől függetlenül ez csupán csak egy non-profit rajongói oldal,amely azért jött létre, hogy minél több információt megtudjatok a bandáról. Minden kép / hír / videó / modul saját keresés vagy írás, forrásukat mindig kiírom !! A galériában fellelhető képek egyike sem saját, csak bemutató jellegűek,a tulajdonosuk meg van említve! Ha bármilyen észrevételed van az oldallal,a tartalommal vagy akár velem kapcsolatban,kérlek szólj a chatben vagy az e-mail címen.