(Kép forrása: Leander Productions Facebook)

Köteles Leander 2013-ban “vállalkozásba” kezdett. Nemcsak kiváló frontembere a Leander Rising és Am I God zenekaroknak, a  koncertezések mellett jut ideje reklámzenét írni. Emellett producer és dalszövegíró is.  Eddigi munkái közé sorolható Keresztes Ildikó Euróvíziós dala, a “Nem akarok többé játszani” és két TV-s vetélkedő zenéje. Ebből egyenlőre csak egy ismert, az M1-en futó “Bízunk Benned!” .

Mindezek mellett folyton részt vesz testvére, Cindy és a Dupla KáVé dalainak felvételeinél, illetve a Leander Productions-nek köszönhetőek a Kills és Amigod dalai is. 

Keresztes Ildikó – Nem akarok többé játszani

Bízunk Benned! főcímdal
Az oldal kapcsolatban áll az együttessel. Ettől függetlenül ez csupán csak egy non-profit rajongói oldal,amely azért jött létre, hogy minél több információt megtudjatok a bandáról. Minden kép / hír / videó / modul saját keresés vagy írás, forrásukat mindig kiírom !! A galériában fellelhető képek egyike sem saját, csak bemutató jellegűek,a tulajdonosuk meg van említve! Ha bármilyen észrevételed van az oldallal,a tartalommal vagy akár velem kapcsolatban,kérlek szólj a chatben vagy az e-mail címen.