Kevesen tudják, hogy Leander eredetileg Köteles Lionelként látta meg a napvilágot. Később névváltoztatásra került sor. Több interjúban esett szó erről, de itt bővebben kifejtette az okát.

vampiret: Tudom, bizonyára rengetegszer hallottátok már, de honnan a neved? Ez egy felvett művésznév, vagy valóban Leandernek anyakönyveztek?
 
Lionel néven születtem, de az óvó-nénik nem tudták kimondani, csak igy jó magyarosan, anyámnak meg elpattant az agya és átnevezett Leander-re… Eredetileg is ez lett volna a nevem, de apu kicsit ’’gay’’-nek találta . Mára már megbékélt vele 😀  

(forrás: rocker.hu)
Az oldal kapcsolatban áll az együttessel. Ettől függetlenül ez csupán csak egy non-profit rajongói oldal,amely azért jött létre, hogy minél több információt megtudjatok a bandáról. Minden kép / hír / videó / modul saját keresés vagy írás, forrásukat mindig kiírom !! A galériában fellelhető képek egyike sem saját, csak bemutató jellegűek,a tulajdonosuk meg van említve! Ha bármilyen észrevételed van az oldallal,a tartalommal vagy akár velem kapcsolatban,kérlek szólj a chatben vagy az e-mail címen.