A csapat már jópár relikviát dobott a piacra a Headbanger üzletnek köszönhetően. Az alábbi termékeket be is tudjátok szerezni ott. (Budapest, Múzeum Körút 17.)

Pólók: Van női, férfi,trikó változat is. Természetesen a Szívidomár grafikáiból. Áruk 2999 Ft, ha azóta nem változott.

A baloldalit még a Fonogram szavazáskor lehetett rendelni, a másikat az Öngyötrő album megrendelésével tudtátok megszerezni.

 

A pulcsiból csak ez az egy fajta van. Ára: kb 6000 környékén van. Pontosan nem emlékszem, pedig nekem is van egy 😉 A pengetők ára olyan 300-400 Ft között volt. 

Kulcstartó, ami egyben sörnyitó, öngyújtó és toll is kapható az üzletben a csapat lógójával ellátva. A golyóstoll 500 Ft, a kulcstartó 400 Ft, az öngyújtó is 400 Ft.
Az oldal kapcsolatban áll az együttessel. Ettől függetlenül ez csupán csak egy non-profit rajongói oldal,amely azért jött létre, hogy minél több információt megtudjatok a bandáról. Minden kép / hír / videó / modul saját keresés vagy írás, forrásukat mindig kiírom !! A galériában fellelhető képek egyike sem saját, csak bemutató jellegűek,a tulajdonosuk meg van említve! Ha bármilyen észrevételed van az oldallal,a tartalommal vagy akár velem kapcsolatban,kérlek szólj a chatben vagy az e-mail címen.